Upgrade je medewerkers, upgrade jezelf

Upgrade je medewerkers, upgrade jezelf

Portret van lachende vrouw

De wereld verandert, de markt verandert, de retail verandert. Winkeliers die inspelen op die veranderingen, zijn klaar voor de toekomst. Dit is dus hét moment om te investeren in het kapitaal van je bedrijf: jouw medewerkers. Oftewel: talenten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en vaardigheden aanleren, bijvoorbeeld door her-, bij- of omscholing. Upgrade Jezelf helpt werkgevers hierbij. Praktisch en financieel.

Upgrade jezelf biedt ondernemers een platform vol inspirerende verhalen, handige tools, een netwerk van specialisten en een financieel steuntje in de rug vanuit Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Zodat werkgevers hun werknemers kunnen uitdagen om zich een leven lang te blijven ontwikkelen.

Upgrade Scan

Wil je investeren in je mensen, maar weet je nog niet hoe? Doe de Upgrade Scan en ontdek wat je kunt doen om je medewerkers her-, bij- of om te scholen.

Ontwikkelfonds betaalt mee aan her-, bij- of omscholing
Ontwikkelfonds Regio Zwolle, onderdeel van Upgrade jezelf, vergoedt nu tot 50 procent van de kosten voor her-, bij- of omscholing van je (toekomstige) werknemers. Het Ontwikkelfonds is voor alle werkgevers, werknemers, mkb’ers en zzp’ers in Regio Zwolle. Vraag direct cofinanciering aan. Binnen een uur ben je klaar.

Ga direct naar www.upgradejezelfregiozwolle.nl en zie hoe jij direct kunt beginnen met het upgraden van medewerkers en dus het upgraden van je bedrijf.

Ruim 500 bedrijven in de regio gingen je voor:

Dijkman Energy Systems in Heino 
‘In een halfuurtje had ik onze aanvraag bij het Ontwikkelfonds klaar.’

Mubo Metaal in Staphorst 
‘Wij investeren in de toekomst. Kennis geeft ons bedrijf bestaansrecht.’

’t WEB Opleidingen, Adviezen en Subsidies uit Zuidwolde
‘Juist in moeilijke tijden moet je investeren in je bedrijf. Anders loop je over een half jaar achter de feiten aan.’

Upgrade Jezelf

Upgrade Jezelf is een samenwerkingsverband tussen 20 gemeenten*, 4 provincies, Rijk, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs. Samen investeren we in mensen. Zodat we vandaag, morgen en in de toekomst genoeg mensen hebben voor het werk dat er ligt.

*Westerveld, Steenwijkerland, Meppel, Noordoostpolder, Staphorst, Zwartewaterland, De Wolden, Dronten, Kampen, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Elburg, Oldebroek, Hattem, Nunspeet, Heerde, Raalte, Olst-Wijhe