Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

De Stadsbeweging en De Woonkeuken willen dat iedereen alle informatie op haar website gemakkelijk kan gebruiken. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid daarvan.

 

Wat is een toegankelijke website?

Ons doel is dat onze websites, interne digitale systemen en mobiele applicaties toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen, ook al hebben ze beperkingen of voorkeuren. Dat betekent vooral het volgende:

  • De website is zo ingericht dat zo veel mogelijk mensen de informatie kunnen lezen en begrijpen wat er staat.
  • De website is met elke pc, tablet of smartphone te bedienen en te gebruiken, dus ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

We streven dan ook om aan de internationale toegankelijkheidseisen te voldoen.

 

Certificaat van toegankelijkheid

Stichting drempelvrij.nl verklaart dat de website www.deoverijsselseaanpak.nl van Bureau Circuit op grond van de inspectie door Accessibility het groene Waarmerk drempelvrij met 2 sterren mag voeren.

Op het moment van inspectie voldoet de website www.deoverijsselseaanpak.nl aan de internationale toegankelijkheids richtlijnen WCAG 2.1, niveau AA. Dit betekent dat de website gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking.

Logo Stichting Drempelvrij

Het certificaat is drie jaar geldig

lnspectiedatum: 5-12-2022
Certificaatnummer: 22071

Voor Stichting drempelvrij.nl,
Hilversum, 6-12-2022

S.P. de Paauw (voorzitter)
M.A. van Grafhorst (ambtelijk secretaris)

 

Geldig tot

5-12-2025

 

Problemen met toegankelijkheid melden

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een pagina gebruiken die niet toegankelijk is? Dan kunt u contact opnemen metEric van de Wetering van Bureau Circuit via telefoonnummer 038 426 23 23.