Save the date: de volgende Woonkeuken is op donderdagmiddag 21 november 2024

Save the date: de volgende Woonkeuken is op donderdagmiddag 21 november 2024

Save the date: de volgende Woonkeuken is op donderdagmiddag 21 november 2024

Wij organiseren op donderdag 21 november 2024 een speciale editie van De Woonkeuken op een toepasselijke plek. We zijn namelijk te gast bij Kampus Experience Center in Rijssen. Dé plek waar jong talent wordt opgeleid voor de bouwsector. We gaan graag met jou in gesprek over onder andere de krapte op de arbeidsmarkt en het aantrekken en behouden van jong talent, uit de bouwsector en daarbuiten, in onze regio’s.

We kunnen nog niet alles delen, maar we beloven dat je dit niet wilt missen! Dus reserveer deze middag alvast in jouw agenda .
Datum: 21 november 2024
Tijdstip: vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Kampus Experience Center in Rijssen

Een tipje van de sluier: presentatie van resultaten driedaagse hackaton door studenten
Het onderwijs speelt een belangrijke rol in het opleiden van jong talent en het verbinden van jong talent met  de arbeidsmarkt. Daarom organiseren wij samen met Hogeschool Saxion, gemeente Hengelo en gemeente Almelo een driedaagse hackaton voor studenten van de minor ‘Bouwen aan wonen op maat’. Zij gaan aan de slag met het ontwerpen van hun woonwijk van de toekomst van 19 t/m 21 september. Op de laatste dag zijn ze te gast bij de Woonkeuken en presenteren zij hun inspirerende en creatieve plannen.

Inhoudelijke kennissessies voorafgaand aan Woonkeuken
We zeiden al, deze Woonkeuken is een speciale editie. Voorafgaand aan de officiële Woonkeuken organiseren we namelijk ook een aantal inhoudelijke kennissessies, op dezelfde locatie in Rijssen. Samen duiken we de diepte in op een aantal thema’s en vraagstukken. Aanmelden kan na de zomervakantie. Meer informatie hierover volgt.

Wil je hier ook bij zijn? Dan raden we jou aan om alvast de gehele middag (vanaf 12.00 uur) te reserveren.

Graag ontmoeten we jou op donderdag 21 november!