Overijssel in gesprek tijdens Provada om te zorgen voor versnelling en actie!

Overijssel in gesprek tijdens Provada om te zorgen voor versnelling en actie!

Verzameling van zeven foto's als sfeerbeeld van het bezoek aan de Provada.

Op woensdag 14 juni ging de provincie Overijssel samen met de Overijsselse gemeenten in gesprek met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Rijksvastgoedbedrijf, corporaties en de markt tijdens een speciale Woonkeuken-editie op de PROVADA (de grootste vastgoedbeurs van Nederland). Dit zijn belangrijke partijen om mee in gesprek te blijven.

Versnellen door te doen

De hele dag stond in het teken van versnelling van de woningbouw. Tijdens de gesprekken met het Rijk, markt, gemeenten en corporaties ging het over urgente vragen. Hoe helpt de regionale versnellingstafel tot meer snelheid in de bouw? Hoe maak je van stationsomgevingen en stadsranden waardevolle woon/werkomgevingen? Hoe werk je slim samen als overheid, markt en corporatie? En hoe voer je het goede gesprek in moeizame complexe en soms zelfs vastgelopen ontwikkelingen? Het waren waardevolle gesprekken met als doel om te doen! Alleen door samen te dóen kunnen we de woningopgave oplossen.

Dank aan Rijksvastgoedbedrijf en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Dura Vermeer, Plegt-Vos, Fakton, Van Wijnen, VanWonen voor de goede gesprekken en gastvrije ontvangst.