Kijk live mee met de retailcafés in de regio’s Zwolle, Twente en Deventer

Kijk live mee met de retailcafés in de regio’s Zwolle, Twente en Deventer

Jongen met leren schort. In beeld de tekst 'Regionale Retailcafés over de toekomst van retail' en het logo van de Stadsbeweging

Onze centrumgebieden veranderen sneller dan ooit. Om onze centra te ondersteunen hebben we de Overijsselse Retailaanpak ontwikkeld. Maar er is meer nodig. Door bijvoorbeeld regionaal afspraken te maken, kun je elkaars kracht benutten.

Tijdens drie regionale retailcafés gaan we samen met een boeiende, regionaal wisselende tafelsamenstelling het gesprek aan over de toekomst van retail. Dat doen we samen met wethouders retail, leden van het Retail Platform Overijssel, centrummanagers, Statenleden en experts. Daarbij delen we graag met u de eerste resultaten van de Overijsselse retailaanpak.

Meekijken en aanmelden

Aanmelden is niet per se nodig, maar wel handig voor ons. Zo weten we precies wie we kunnen verwelkomen tijdens een van de sessies. Je kunt je hier registreren. Je ontvangt na afloop de artikelen en een link naar de filmpjes. Wil je meteen meekijken? Dat kan! Volg hier de livestream!

Tijdens deze bijeenkomsten bespreken wij de volgende onderwerpen:

  • Overijsselse Retailaanpak: Wat heeft het tot nu toe opgeleverd?
  • Hoe ziet de toekomst van retail eruit?
  • Wat is er nodig om het juiste speelveld te creëren voor regionale samenwerking?
  •  

Locatie & Tijd

  • Regio Zwolle, dinsdagavond 8 juni, 20.00-21.30 uur
  • Regio Twente, dinsdagavond 15 juni, 20.00-21.30 uur
  • Regio Deventer, dinsdagavond 22 juni, 20.00-21.30 uur

Gasten

Tijdens de regionale retailcafé’s ontvangen wij de volgende inspirerende tafelgasten.

Meer info?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irma Talens (IrmaTalens@lokaalretailbelang.nl, 06 – 228 840 76 ) van het Retail Platform Overijssel of Bart Ellenbroek (BJH.Ellenbroek@overijssel.nl, 06 – 183 001 56) van de Provincie Overijssel.

Wij verwelkomen je graag tijdens een van onze retailcafés. Tot dan!